IUM vandt med to priser til AEA 2013

2013-11-27

Advertising Effectiveness Award (AEA) er den eneste danske pris der også beskæftiger sig med markedsføringens effektivitet. Prisen har eksisteret siden 2000 under konceptet “Reklamen til Eksamen”

I år har IUM vundet to priser ud af ni med PFA Pensionstallet – der løb med vinderprisen sidste år, og Fona Retail 2.0

Casen: PFA Pensionstallet, IUM/Umwelt
Det sagde juryen:
Juryen har i år ønsket at tildele en helt særlig hæder til PFA, som løb med vinderprisen sidste år. Den aktuelle case er en videreførelse af vindercasen, nu med fokus på B2C i stedet for B2B – og med samme høje kvalitet i såvel planlægning, eksekvering og ikke mindst opfølgning.

Den omfattende involvering af medarbejdere fortjener en særlig opmærksomhed, da det givet har medvirket til at sikre en klar sammenhæng, med fokus på at gøre det komplekse, lidt kedelige og uden større kundeattraktivitet – enkelt, let forståeligt, visuelt stærkt og vedkommende.

Der er tale om konsistent arbejde i et helhedsorienteret perspektiv, som vi klart forventer er langtidsholdbar. En case som mange vil kunne lære af.

Casen: Fona Retail 2.0, IUM/Sunrise
Det sagde juryen: 
En meget spændende case, placeret i cross-channel universet og med gode effekter på ”e” uden at det kannibaliserer de fysiske butikker.

Casen understreger, at det kan lade sig gøre at samtænke de forskellige kanaler, og at det – når der gøres begavet – er vejen til flotte afkast på investeringen.

Brandets løfte er udgangspunktet for den digitale satsning. Det føres klart ud i livet, og resultaterne dokumenteres tydeligt i både return on investement og trustpilot. Det er en klar anerkendelse af målgruppens aktive betydning for resultaterne.

Med andre ord, en case der er god at blive klog af…
Share:
Facebook LinkedIn Twitter Blogger @